Hartelius Human Resource ejes og drives af Sussie Hartelius

Sussie Hartelius

Konsulent / Indehaver

Jeg har stor ledelses- og konsulenterfaring fra en række danske og internationale virksomheder. Min drivkraft er at identificere og udvikle potentialet i mennesker og organisationer.

Min konsulentkarriere startede hos PwC Consulting, hvor jeg var med til at etablere et nyt forretningsområde med speciale i Search & Selection. Efterfølgende blev jeg intern Rekrutteringschef i virksomheden.

Tidligere har jeg siddet i stillinger som bl.a. HR Manager, Lederudviklingschef og Office Manager, samt i en længere årrække har jeg været selvstændig konsulent.

Min erfaring som topleder kommer bl.a. fra en stilling som CEO i en international virksomhed inden for teknologi og sikkerhed.

Senest kommer jeg fra en stilling som Manager hos Unique Human Capital.

Som leder har jeg været ansvarlig for rekruttering til eget forretningsområde og i mange tilfælde tillige for alle virksomhedens øvrige ansættelser.

Som person er jeg analytisk, procesorienteret, åbensindet og strategisk tænkende, hvilket gør mig i stand til at overskue og håndtere komplekse opgaver. Jeg ser muligheder i stedet for begrænsninger, sætter klare mål, er handlingsorienteret og ikke bange for at håndtere konflikter, hvis der er nødvendigt.

Jeg bidrager med en positiv tankegang, et stærkt personligt engagement, og jeg er vant til at kommunikere med og inddrage mennesker på alle niveauer og med forskellige nationaliteter.

Qua min uddannelse som coach har jeg hjulpet mange mennesker til at identificere deres kompetencer og mål – og nå dem. Jeg er EMCC akkrediteret som coach på Practitioner level:

Jeg arbejder især med HR-opgaver og HR-projekter i større eller mindre virksomheder, rekruttering, outplacement, coaching. ledelsessparring og kompetenceudvikling samt forretningsudvikling. Jeg har gennemført en del større udviklingsprojekter for både borgere og medarbejdere i en lang række kommunale jobcentre.

Derudover holder jeg foredrag og interne kursusforløb.

Hvad siger kunderne:

Sussie Hartelius har løst flere HR-opgaver for mig med særdeles fine resultater og ikke mindst i en proces, der bygger på et etisk værdigrundlag og med en retning, der bidrager til alles fordel. Det kendetegner Sussie, at hun har en meget høj ansvarsfølelse og en sjælden evne til at give ledelsessparring, der giver resultater. Sussie arbejder på en topprofessionel måde og formår at håndtere selv vanskelige HR-opgaver med en dyb indlevelse, integritet og respekt for alle involverede. Jeg kan give Sussie mine bedste anbefalinger.

TS, CFO

Vil du høre mere? Skriv dit telefonnummer og jeg kontakter dig:

Scroll til toppen

Brug for hjælp til:
Tiltrækning * Fastholdelse * Udvikling * Fratrædelse?
Coaching/karriererådgivning?

Lad os tage en dialog omkring dit behov.
Bare skriv dit nummer her:

Eller ring til min mobil: 2022 2661